Sastojci:
- 250 gr pečurki
- 3 manja krompira
- čaša pirinča
- 2 kašike graška
- kašika paradajz-pirea
- 1/2 veze mladog crnog luka
- 1/2 veze peršuna
- 50 gr margarina
- so, biber
Priprema:
Isecite pečurke i luk, pa ih dinstajte na margarinu desetak minuta. Posolite i zalijte s 3 dcl vruće vode u kojoj je razmućen paradajz-pire. Malo kuvajte, pa dodajte krompir sečen na kriške. Pet minuta kasnije dodajte pirinač i grašak. Stavite da proključa, zatim smanjite vatru i kuvajte oko 25 minuta. Na kraju pospite seckanim peršunom.
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka