Sastojci:
- 400 g pilećeg belog mesa
- 2 kašike maslaca
- 5 dl pilećeg bujona
- 2 kašike badema
- 2 kašike pistaća
- šafran
- 300 g pirinča
- so, biber
Priprema:
Pistaće potopite u vodu pet minuta. Skuvajte pirinač. Zapecite bademe i pistaće. Ispržite kockice belog mesa na maslacu, dodajte malo bujona i kuvajte dok tečnost ne ispari. Na otopljenom maslacu prodinstajte pirinač, dodajte ostatak bujona, šafran, so, biber i piletinu. Kuvajte na laganoj vatri dok pirinač ne upije tečnost. Pustite da odstoji.
Recepte piše: Milja Lukić
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka