Priprema:
Na ulju ugrejte seckan beli luk i list lorbera, dodajte pirinač i pržite nekoliko minuta.
Razmutite kocku za supu u pola litra vode i dodajte u pirinač.
Dodajte seckan paradajz iz konzerve (ako koristite svež, prvo ga oljuštite).
Posolite, pobiberite i kuvajte na tihoj vatri, poklopljeno dvadesetak minuta.
Dodajte zamrznuti grašak i kukuruz, pa nastavite da kuvate dok sva tečnost ne uvri.
Možete služiti kao prilog ili pospite sirom ili kačkavaljem i služite kao lagani obrok.
Takođe, možete pirinač kratko zapeći u rerni.
Izvor: Lepa&Srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka