- Sastojci (za 5 osoba):
- kiseli kupus
- glavica crnog luka
- biber u zrnu
- lovorov list
- aleva paprika
- meso po želji
Priprema:
Najpre ispržite meso po želji, pile, šnicle, šta volite, povadite ga u činiju i na tom ulju pržite podvarak.
Iseckajte sitno crni luk, propržite na ulju gde se pržilo meso, dodajte kupus (količina po želji) iseckan na tanke tračice i prorpžite oko pola sata. Stalno mešajte da se ne zalepi za dno.
Zatim dodati oko pola kašike aleve paprike, biber u zrnu, nekoliko lovorovih listova,posoliti po ukusu, preručiti u posudu koja može u rernu i peći oko 2 sata dok kupus omekša.
Posudu prekriti folijom i za vreme pečenja ne mešati.
Izvor: Coolinarika
Još uvek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš diskusiju.