- Sastojci:
- 1 tikvica
- 1 jaje
- 1/2 šolje brašna
- 1/4 šolje kukuruznog skroba
- 1 kašika mleka
- ulje za prženje
Priprema:
Umutite jaje i mleko u jednoj činiji. U drugoj pomešajte brašno i skrob.
Oljuštite tikvicu i isecite je na spirale. Ako nemate mašinu za rezanje spirala od povrća, tikvicu možete iseći i na tanke listiće, kao za čips.
Spirale prvo umočite u mleko s jajetom, ocedite, pa uvaljajte u brašno i otresite višak.
Pržite u dubokom ulju i vadite na kuhinjski papir da ocedite višak masnoće.
Izvor: Lepa & Srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka