Priprema:
Izdinstati sitno iseckan luk na malo ulja, dolivajući pomalo vode.
Suvo meso (ili rebra) otkuvati kratko da se izbaci višak soli.
Na luku propržiti sitno seckane kockice junetine.
Dodati seckanu šargarepu i dinstati, dolivajući pomalo vode, oko petnaest minuta.
Za to vreme oljuštiti krompir i iseći ga na kriške.
Iseckati papriku i oljušten paradajz na kockice.
Naliti meso vodom, dodati povrće, suvo meso i lorberov list i kuvati na tihoj vatri dok sve ne omekša.
Izvaditi nekoliko kriški krompira i ispasirati na sitno pa vratiti tu kašu u paprikaš.
Dodati so i biber po ukusu.
Recept: Kika K.
Izvor: Lepa&Srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka