Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RECEPTI ZA PRIPREMU RIBE: kako se spremaju šaran, pastrmka i oslić

Omiljene ribe pristupačne cene - oslić, šaran i pastrmka - treba da što češće budu na jelovniku!

  Izvor: Foto: Profimedia

Posna hrana za zdravu redovnu ishranu, kao i za slave i svečanosti tokom posta, uključuje i ukusna jela od ribe. Evo odličnih recepata za pripremu oslića, pastrmke i šarana.

Dimljeni šaran je omiljeno jelo na svakoj posnoj slavskoj trpezi! Pročitajte kako da ispržite, osušite i poslužite dimljenog šarana poput profesionalnih kuvara...

  Izvor: Foto: Shutterstock

Dimljena riba može da se poslužuje kao predjelo, ali najčešće se prvo kratko proprži na ulju, dobro se ocedi pa se topla posluži uz krompir salatu ili omiljeno povrće.

Povezane vesti

Povezane vesti

Povezane vesti

  Izvor: Foto: Shutterstock

Povezane vesti

Povezane vesti

Povezane vesti

Povezane vesti

  Izvor: Foto: Shutterstock

Povezane vesti

Povezane vesti

Napomena: Pored oslića, na isti način možete da spremite i sardele, lignje, repiće račića ili bilo koju rečnu ribu.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije