Sastojci:
- 3 jajeta
- 12 kašika mleka
- 12 kašika ulja
- 12 kašika šećera
- 14 kašika brašna
- 3 kašike kakaa
- kesica praška za pecivo
Preliv:
- 10 kašika šećera
- 1/2 l mleka
- 2 kesice šlaga
Priprema:
Umutite jaja sa šećerom, pa postepeno dodajte mleko, ulje, brašno, prašak za pecivo i kakao, sve vreme muteći. Smesu izlijte u podmazan pleh i pecite oko pola sata na 200 stepeni. Stavite šećer da se karamelizuje i prelijte ga mlekom. Kada se karamel otopi, sklonite s vatre i prohladite. Prelijte vruće preko ohlađenog kolača i premažite umućenim šlagom.
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka