U želji da sačuvamo osvežavajući ukus kajsija tokom cele godine, pribegavamo raznim načinima čuvanja ovih sočnih plodova.
U obliku džemova, pekmeza i kompota, ali i kao osušeni plod, ovo sočno voće može obogatiti našu trpezu čak i kada prođe sezona kajsija.
Kompot od kajsija pruža mnogo mogućnosti za pripremu slatkiša, jer pored plodova možete iskoristiti i sam sok.
U galeriji pogledajte tri recepta za poslastice s kajsijama.
Vidi galeriju
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka