Sastojci:
- 30 g trešanja ili višanja iz kompota
- 5 kašičica ruma
- 200 g čokolade
- 150 g lešnika
- 100 g šećera u prahu
- 50 g maslaca
- 3 kašike mleka
Priprema:
Višnje ocedite, prelijte rumom i nek odstoje preko noći. Lešnike malo pecite, sameljite i zamesite s rastopljenom čokoladom, šećerom, maslacem i mlekom.
Smesu ohladite i formirajte bombice s višnjom ili trešnjom unutra. Možete ih preliti glazurom od crne čokolade i ukrasiti belom.
Recept piše: Milja Lukić
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka