Priprema:
U tiganju na kratko ispeći susam da blago porumeni.
Med istopiti, dodati na kockice iseckan maslac, čokoladu i sve istopiti.
U susam sipati rastopljenu čokoladu, dodati seckane orahe, mleveni keks i šećer u prahu i sve dobro sjediniti.
Uzan rebrast pleh obložiti folijom, rasporediti smesu i dobro pritisnuti.
Ostaviti nekoliko sati u frižideru da se dobro stegne, seči i uživati u fantastičnom ukusu.
Izvor: Bakina kuhinja
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka