Priprema:
Od litra vode odvojiti koliko je dovoljno da se umuti puding.
Ostatak skuvajte sa šećerom, kad provri dodati breskve isečene na sitne komadiće, kuvati par minuta, pa u to dodati puding.
Mešati dok se ne zgusne.
Umutiti slatku pavlaku, pa dodati kiselu pomešanu sa šećerom.
Po želji dodati želatin.
U prikladan pleh slagati keks, izliti vruć krem od bresaka, pa opet keks pa na ohlađeno staviti umućen krem od pavlake.
Dobro ohladiti i dekorisati po želji.
Recept: Jakica
Izvor: Coolinarika
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka