Priprema:

Sastojci:

Za žele od bresaka:

1 litar vode

10 kašika šećera

oko 1/2 kg bresaka

2 pudinga od vanile

Za krem:

3 dcl slatke pavlake

2 dcl kisele pavlake

4 kašike šećera

1 vanilin šećer

1 kesica želatina (po želji)

I još:

keks za podlogu, prema veličini tacne.

Od litra vode odvojiti koliko je dovoljno da se umuti puding.

Ostatak skuvajte sa šećerom, kad provri dodati breskve isečene na sitne komadiće, kuvati par minuta, pa u to dodati puding.

Mešati dok se ne zgusne.

Umutiti slatku pavlaku, pa dodati kiselu pomešanu sa šećerom.

Po želji dodati želatin.

U prikladan pleh slagati keks, izliti vruć krem od bresaka, pa opet keks pa na ohlađeno staviti umućen krem od pavlake. 

Dobro ohladiti i dekorisati po želji.

Recept: Jakica

Izvor: Coolinarika

RECEPTI ZA KOLAČE BEZ PEČENJA