Priprema:
Šolju heljde uveče potopiti u šerpi sa vodom i ostaviti preko noći. Ujutru vodu zameniti svežom.
Staviti heljdu da se kuva čim provri smanjiti tempraturu i kuvati još nekoliko minuta.
Skuvanu heljdu procediti, ostaviti da se ohladi pa pomešati sa uljem, peršunom i sirom.
Dodati so, biber, začini po želji.
Serviranje: Paradajzu iseći gornji deo, izdubiti i napuniti heljdom.
Izvor: Recepti
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka