- Sastojci:
- 1 pakovanje velikih oblandi
- 6 jaja
- 300 gr kristal šećera
- 250 gr čokolade za kuvanje
- 250 gr putera
- malo ruma
- 50 gr suvog grožđa
Priprema:
Jaja i šećer skuvati na pari.
Dodati čokoladu i sjediniti.
Skloniti sa šporeta i dodati puter pa izmešati da se otopi.
Dodati rum i suvo grožđe.
Filovati oblande pa preseći na pola i umotati u foliju, pa pritisnuti nečim teškim i ostaviti preko noći na hladnom (ne u frižideru).
Iseći na rombove i čuvati u frižideru do služenja.
Izvor: Lepa & Srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka