- Sastojci:
- 400 ml kokosovog mleka
- 1/3 šoljice meda
- 1 kašičica vanila ekstrakta
- ¼ kašičice soli
- ¾ šolje dobro ohlađene crne kafe
Sve sastojke ubacite u blender i izmešajte.
Sjedinjenu masu sipajte u posudu za sladoled i ubacite je u zamrzivač.
Ostavite da odstoji 3-5 sati.
Sladoled izvadite iz zamrzivača 15 minuta pre posluživanja, kako bi dobio kremastu teksturu.
Pre serviranja, ukrasite ga zrnima kafe, a poseban ugođaj dobićete ukoliko ga prelijete jakim espresom.
Izvor: Imaginarijum
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka