Teško da ćete među poslasticama naći lepši ukus od onog koji daju belanca mućena sa šećerom i još po nekim sočnim dodatkom.

Predstavljamo vam 5 najlepših recepata za ukusne kolačiće od belanaca, koji se veoma lako prave, a sa tanjira nestanu brzinom svetlosti!

1. Klasične puslice

Od ovog recepta ne postoji brži i lakši! Sve što treba da uradite jeste da umutite dva belanca sa kašičicom limunovog soka, uz postepeno dodavanje 150 g šećera. Kašičicom ili poslastičarskim špricem istiskivati puslice u pleh obložen pek papirom i sušiti u rerni oko 60 minuta na 130 stepeni.

Dodatna prednost ovih kolačića jeste to što možete da se igrate sa njima do mile volje! Farbajte ih kolačarskim bojama, ako imate strpljenja neka budu boje duge, pravite ih u obliku lizalica za decu, ukrašavajte čime želite,  menjajte oblik... 

Kliknite OVDE da pročitate još recepata za ove savršene kolače!