U senci početka teniskog turnira na Rolan Garosu, jedinom grend slemu koji Novak Đoković još nije osvojio, mnogima je promakla prelepa torta od malina koju mu je supruga Jelena pripremila za rođendan 22. maja 2016. godine.
U pitanju je troslojna torta koja se ne peče, a završni sloj od malina ukrašen je... srcem!
PROČITAJTE JOŠ: Jelena Đoković ne mora da brine: kada tata Novak nije kod kuće, sinčić Stefan "zavodi red" (FOTO)
Takođe, na društvenoj mreži Instagram, napisala je kratku čestitku - "Srećan rođendan, ljubavi". Ona je objavila i okvirni recept - listu sastojaka koje je koristila i time obradovala mnoge pratioce ove mreže.
Komentari se odose na Noletov rođendan, ali i na pohvale same torte. Prenosimo vam šta je Jelena koristila za Noletovu rođendansku tortu.
Prvi sloj: zobeno brašno sa bademima, indijski orah i malo kokosovog putera
Drugi sloj: kokosovo ulje, lešnik, kokosov puter, bademi.
Treći sloj: malina, kokosov puter.
Dekorisati dehidriranim jagodama i bananama.
Tekst: M. M.
Izvor: Lisa
Još uvek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš diskusiju.