Sastojci:
Kora:
- 2 šolje oraha
- 1 šolja urmi
- ½ šolje kokosa
Fil:
- 400 gr jagoda
- 2 šolje indijskih oraha
- 2-3 kašike meda
Priprema:
Sve sastojke za koru izmešajte u blenderu i stavite na dno pripremljenog kalupa. U blenderu takođe izmešajte sve sastojke za fil dok ne dobijete gustu kremastu masu. Izlijte fil preko kore u kalupu i stavite u zamrzivač na par sati.
Recept piše: Jasmina Bogućanin-Sarvan
Izvor: Škola nekuvanja
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka