Sastojci: 

  • 12 čoko-štrudlica 
  • 100 g plazme 
  • 2 pudinga od vanile 
  • 6 dl mleka 
  • 8 kašika šećera 
  • 125 g margarina 
  • malo rendane čokolade 

Priprema:

Skuvajte puding u zaslađenom mleku. Kada se ohladi, dodajte umućen margarin. Na tacnu poređajte plazmu natopljenu sokom, sipajte polovinu fila, pa poređajte čoko-štrudlice umočene u sok. Premažite preostalim filom. Kada se kolač stegne, isecite ga na kocke i pospite rendanom čokoladom.

Recepti Ivane Pešić bili su među najlepšima u Lisinoj akciji "Moj lični kuvar", a objavljeni su uz magazin Lisa u septembru 2014. godine.

Ivana Pešić iz Prokuplja, student Pravnog fakulteta obožava da svoje slobodno vreme provodi u kuvanju i čitanju. Kuvanje je opušta, a posebno uživa u dekoraciji hrane i trudi se da bude kreativna i maštovita. Nema omiljenu vrstu hrane, već sprema sve i voli da eksperimentiše.