Sastojci:
- 12 čoko-štrudlica
- 100 g plazme
- 2 pudinga od vanile
- 6 dl mleka
- 8 kašika šećera
- 125 g margarina
- malo rendane čokolade
Priprema:
Skuvajte puding u zaslađenom mleku. Kada se ohladi, dodajte umućen margarin. Na tacnu poređajte plazmu natopljenu sokom, sipajte polovinu fila, pa poređajte čoko-štrudlice umočene u sok. Premažite preostalim filom. Kada se kolač stegne, isecite ga na kocke i pospite rendanom čokoladom.
Recepti Ivane Pešić bili su među najlepšima u Lisinoj akciji "Moj lični kuvar", a objavljeni su uz magazin Lisa u septembru 2014. godine.
Ivana Pešić iz Prokuplja, student Pravnog fakulteta obožava da svoje slobodno vreme provodi u kuvanju i čitanju. Kuvanje je opušta, a posebno uživa u dekoraciji hrane i trudi se da bude kreativna i maštovita. Nema omiljenu vrstu hrane, već sprema sve i voli da eksperimentiše.
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka