Sastojci:
- 250 g keksa
- 10 krem-bananica
- 0,5 l mleka
- 2 pudinga od čokolade
- 6 kašika šećera
- nekoliko keksa za podlogu
- 100 g šlaga
- pola margarina
Priprema: Izlomite keks i krem-bananice na krupniju parčad i stavite u posudu. Skuvajte puding sa šećerom u mleku. U vruć puding stavite margarin i čokoladu i mešajte dok se ne istope. Zatim mutite mikserom dok ne postane penušavo.
Izmućen puding sipajte u posudu s keksom i krem-bananicama i dobro izmešajte. Po dnu okruglog kalupa s prstenom poređajte keks ili ispecite patišpanj od 3 jajeta i odozgo sipajte fil.
Kad se torta ohladi, skinite prsten, premažite je šlagom i po želji dekorišite! Ovde pogledajte 10 ideja za dekoraciju torti.
Recepti Milice Živković bili su među najlepšima u Lisinoj akciji "Moj lični kuvar", a objavljeni su uz magazin Lisa u junu 2014. godine.
Milica Živković iz Bele Crkve penzionerka je od 2004. godine i slobodno vreme provodi spremajući kulinarske specijalitete, ali i u gajenju cveća i ručnom radu. Voli da čita knjige i šeta oko jezera po kojima je Bela Crkva nadaleko poznata.
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka