Sastojci:
- 250ml slatke pavlake
- 250ml kisele pavlake
- 200 gr šećera u prahu
- 25 krem bananica krupnije seckanih
- 500 gr keksa petit beurre lomljenog na krupnije komade
Priprema:
Slatku pavlaku dobro umutiti, dodati kiselu pavlaku i šećer u prahu kad se fino sjedini, dodati seckane krem bananice i drobljen keks. Sve fino promešati, obložiti kalup za tortu aluminijumskom folijom i smesu izručiti u kalup. Oblikovati tortu i ostaviti da prenoći u frižideru, a sutradan ukrasiti po želji.
Recept je poslala naša čitateljka Dijana Popović. Zahvaljujemo joj se i pozivamo vas da ga lajkujete na našoj Fejsbuk stranici, kao i da učestvujete i sami u Lisinom kulinarskom izazovu! Više o njemu, pročitajte ovde.
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka