Sastojci:
- 250ml slatke pavlake
- 250ml kisele pavlake
- 200 gr šećera u prahu
- 25 krem bananica krupnije seckanih
- 500 gr keksa petit beurre lomljenog na krupnije komade
Priprema:
Slatku pavlaku dobro umutiti, dodati kiselu pavlaku i šećer u prahu kad se fino sjedini, dodati seckane krem bananice i drobljen keks. Sve fino promešati, obložiti kalup za tortu aluminijumskom folijom i smesu izručiti u kalup. Oblikovati tortu i ostaviti da prenoći u frižideru, a sutradan ukrasiti po želji.
Recept je poslala naša čitateljka Dijana Popović. Zahvaljujemo joj se i pozivamo vas da ga lajkujete na našoj Fejsbuk stranici, kao i da učestvujete i sami u Lisinom kulinarskom izazovu! Više o njemu, pročitajte ovde.
Još uvek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš diskusiju.