Sastojci:
- 200 gr krupnije mlevenog kikirikija
- 200 gr mlečnih napolitanki
- 200 gr nutele
- 200 gr bele čokolade za umakanje kuglica
- 50 gr mlečne čokolade za ukrašavanje
Priprema: Napolitanke izmrviti rukama pa u to dodati kikiriki, pa nutelu. Sve fino sjediniti i napraviti kuglice pa ih staviti u frižider oko dva sata.
Čokoladu otopiti na pari pa u prohladjenu čokoladu umakati kuglice. Staviti ih u frižider da se stegnu zatim ih ukrasiti mlečnom čokoladom.
Recept je poslala naša čitateljka Dijana Popović. Zahvaljujemo joj se i pozivamo vas da ga lajkujete na našoj Fejsbuk stranici, kao i da učestvujete i sami u Lisinom kulinarskom izazovu! Više o njemu, pročitajte ovde.
Još uvek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš diskusiju.