Aco Pejović više se i ne trudi da ljude ubeđuje, niti ispravlja kada ga oslovljavaju sa "Aco", jer kako kaže taj nadimak ima odavno. Pevač je sada ispričao da ga je pravim imenom zvala samo majka, i to onda kada je bila ljuta.

"Aleksandar me niko ne zove, samo me je moja pokojna majka tako u životu zvala. Evo recimo moja sestra, najbolja prijateljica Vesna Milanović me je jutros baš zvala i rekla: ‘Je l' moguće da se ti zoveš Aleksandar?'‘ Nije znala a družimo se 20 godina",  ispričao je u emisiji ''Sve u svemu'' Pejović, pa dodao:

"Mislim i keva me je Aleksandre zvala samo kada se naljuti", rekao je pevač.

Inače, Aco je velike gubitke preživeo tokom 2020. godine - preminula mu je majka, a potom dobar prijatelj.

"To je godina koja je apsolutno izbrisana iz mog sećanja i trudiću se da je zaboravim za sva vremena. Gubitak, to znaju oni koji su gubili najdraže, kao što sam ja majku i jednog od najboljih drugova, to su stvari koje svakog od nas čekaju. Nažalost, to je sve sastavni deo života", rekao je Aco Pejović kome je nedavno preminuo i otac.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna