Aco Pejović doživeo je veliki gubitak. Njegov otac za koga je bio jako vezan preminuo je posle kraće bolesti. Zbog očevog teškog zdravstvenog stanja pevač se slabije pojavljivao u javnosti, a propustio je i svadbu Lukasovog sina.

"Nisam mogao da stignem kod Lukasovog sina na venčanje, bio sam u poseti svom ocu koji je bio nešto bolestan, to su ipak neke stvari koje su preče",  rekao je tada Aco Pejović u emisiji "Premijera".

Inače, Aco je velike gubitke preživeo i tokom 2020. godine - preminula mu je majka, a potom dobar prijatelj.

"To je godina koja je apsolutno izbrisana iz mog sećanja i trudiću se da je zaboravim za sva vremena. Gubitak, to znaju oni koji su gubili najdraže, kao što sam ja majku i jednog od najboljih drugova, to su stvari koje svakog od nas čekaju. Nažalost, to je sve sastavni deo života", rekao je Aco Pejović, koji je utehu pronašao kraj supruge Biljane i ćerki Magdalene, Marije i Ive. S porodicom će provesti i Uskrs.

Kako pišu mediji otac Aca Pejovića biće sahranjen u četvrtak.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna