Energična mlada pevačica Kamila Kabejo (25) osvojila je srca mnogih svojim nastupom na otvaranju finala fudbalske Lige šampiona. Nju danas smatraju jednom od najlepših žena na svetu, pa su i dame koje ne vole fudbal zastale kraj malih ekrana da je vide u najnovijem izdanju.

Interesovanje za Kamilu nije samo muzičke prirode. Mlada kubanska pevačica koja je Americi već stekla status megazvezde pokrenula je, svojevremeno, veliku raspravu o odnosu prema ženskom telu u javnosti i raznim dijetama. Povod su bile njene fotografije koje su paparaci objavili, a na kojima su se videli njen nešto puniji stomak i naslage celulita. Umesto da se povuče ili prećuti, što bi neki očekivali, Kamila je reagovala oštro.

"U prvom trenutku, osetila sam se jako nesigurno, samo sam pomislila kako te slike izgledaju drugima", ispričala je u svojoj objavi na Tiktoku. "O, ne! Celulit! I nisam uvukla stomak! A onda sam pomislila... pa naravno da ima loših slika, naravno da izgledam loše iz nekog ugla, nije moje telo od neke j...... stene, niti sam sva od mišića.

Najtužnije je kad mlade devojke odrastaju u retuširanom svetu i zato traže savršenstvo koje nije realno."

Ona je kasnije priznala da je upravo pandemija kovida dovela do toga da zapusti svoj izgled, ali uvek naglašava da je zahvalna svom telu na svemu. "Mi smo prave žene, sa oblinama, celulitom, strijama i masnim naslagama", kaže pevačica, "i svoje telo volim."

Svoju dijetu naziva "intuitivnom", jer jede ono što poželi - smatra da telo zna šta mu je potrebno. Zato dozvoljava sebi i da pojede čokoladu ili picu. Takođe, voli hranu iz svog rodnog kraja. "Kad poručujem ta jela, osetim kako ne želim samo taj ukus, već i osećaj poznate utehe, osećaj da imam korene", kaže Kamila.

Međutim, insistira na nekim pravilima, zahvaljujući, pre svega, svojoj instruktorki fitnesa.

"Treba jesti veoma, veoma sporo", objašnjava Džena Vilis. "Uvek govorim kako su brzinske dijete isto što i loše ljubavne veze - ako izgleda suviše dobro da bi bila istinita, verovatno i jeste lažna." Ona preporučuje male, uravnotežene obroke i podseća da je često dovoljno da budemo redovno hidrirani da bismo izbegli napade lažne gladi.

"Ako osetite da ste gladni, a nije vreme za obrok - popijte čašu vode", predlaže. "Često je to dovoljno da možete da sačekate sledeći obrok." Kamila  uživa u Dženinim savetima i zato što treninzi nisu obavezni svakog dana.

"Dosta se potrošim dok plešem, a i na svojim koncertima", kaže pevačica, a kakve je to efekte dalo, pogledajte u galeriji slika!

Profimedia Lepa pevačica odbija da sakriva stomak i celulit!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna