Aca Lukas i Aco Pejović su izuzetno dobri prijatelji i poštuju se kao braća. Lukas je pokazao snagu tog prijateljstva i kad je, pre nekog vremena, izjavio da bi samo Pejoviću ostavio porodicu na čuvanje ako bi se njemu nešto dogodilo.

Odnos prema njemu je dokazao i na svadbi svog sina Lazara, kad je naglasio da je samo troje prijatelja sa estrade pozvao na veselje a jedan od njih je upravo Pejović. Međutim, Aco se nije pojavio što je mnoge zaintrigiralo.

"Nisam mogao da stignem kod Lukasovog sina na venčanje, bio sam u poseti svom ocu koji je bio nešto bolestan, to su ipak neke stvari koje su preče", objasnio je Pejović u emisiji Premijera - Vikend Specijal. Kako kaže, čuo se sa Lukasom tog dana, a on se nije ljutio jer je znao kakva je situacija i u potpunosti ga je razumeo. "Ja sam mom bratu poželeo sve najbolje, čestitao mu i obavio neku svoju bratsku, drugarsku dužnost, ali nisam mogao da dođem taj dan, zaista. On je znao kakva je situacija, razumeo je i nije se naravno ljutio", kaže Aco.

Na svadbi Lazara Vuksanovića se pojavio Saša Matić, koji je došao sa suprugom već rano popodne, a treća osoba je bila Ceca Ražnatović. Ona je sve iznenadila došavši sa novom frizurom, a kad se latila mikrofona, gosti su uživali u pravom mini koncertu.

Ceca zapevala na svadbi sina Ace Lukasa Instagram

I Lukas je, naravno, rado zapevao a u čast mladenaca je čak izveo i numeru za njihov prvi ples. Troškove veselja je platio Lukas, a kako je bilo, pogledajte u galeriji slika!

ATA / Antonio Ahel, MONDO / Nenad Kostić Lazar Vuksanović i njegova izabranica Ana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna