Mnogo osoba ima poteškoće da pronađe odgovarajućeg partnera, i to je jedan od najvećih izazova današnjice. Književnica Mirjana Bobić Mojsilović smatra da je koren problema taj što su devojke danas opterećene fizičkim izgledom, ali i što momke traže na pogrešnim mestima.

"Dame su toliko navučene na kupovinu da bi zatrpale stvarima i predmetima unutrašnju prazninu koj osećaju i one takođe žive samo za spolja, mnoge devojke, gledam ih u kafićima, picnute, sređene, što bi rekli klinci ‘namunjene‘, ali šta sam primetila, uopšte ne gledaju druge, one samo gledaju kakav je odraz njihove pojave u drugima, to je taj ego, o kome pričamo", rekla je Mirjana i istakla da dečka ne mogu da nađu u kafićima.

"Dečka nećete naći u kafićima gde se troše pare, nego ćete dečka naći u biblioteci, u parku, na sportskom igraištu, na promociji knjiga, u galeriji, na koncertu, to su mesta gde idu normalnih ljudi", zaključila je spisateljica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna