Pucanje aneurizme je izuzetno opasno stanje, a pravu dramu zbog ovog kritičnog događaja doživela je supruga Aca Pejovića i čitava porodica s njom. Biljana se jednog dana samo srušila pred studentima, a lekari su ustanovili da ima dve aneurizme, obe na očnim aortama.

"Tri dana se žalila da je boli glava", ispričao je kasnije Aco, "ali nije to bilo drugačije nego inače. Biljana nije ni znala da ima urođene aneurizme, pa je događaj na predavanjima došao kao šok."

Pevač kaže da je vreme dok čeka u Urgentnom centru, a Biljana leži na stolu, nešto što nikad neće zaboraviti. "Te ružne scene koje čovek mora da gleda, kako iznose svakih pola sata po jedno telo u crnim kesama, samo sediš i čekaš i prolazi ti kroz glavu da doktor izađe i kaže tebi 'to je to'", ispričao je Pejović jednom prilikom.

Operacija kojoj je Biljana podvrgnuta trajala više od šest sati, a posebno je bilo potresno kada su lekari pozvali decu da vide majku "jer je to možda poslednji put".

"Posle operacije bilo je užas videti je kako leži obrijane glave, sa rezovima. Posle toga užas je bio klincima objasniti šta su mogući scenariji. Nisam dozvolio nikome da mi dolazi kući, hteo sam da budem sam sa svojom decom, i onda sednem, zagrlim ih i kažem - možemo da ostanemo bez mame, ali sve to prođe, izdrži nekako čovek.

Sve vreme mi je bila na pameti ta Cecina pesma 'Živ se čovek na sve navikne'... Kad smestim decu u krevet, odem u svoju sobu i iz sve glasa se derem i vrištim i molim Bilju da ne umre i da me ne ostavi", ispričao je Pejović.

Supruga se ipak posle operacije oporavila, a pevač kaže da su oboje ovo shvatili kao upozorenje da promene način života. Njih dvoje pažljivo neguju porodične odnose, a na druženjima s prijateljima ćete ih uvek videti kako dolaze držeći se za ruke - pogledajte ih u galeriji slika!

ATA / Antonio Ahel Najvažnija im je porodica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna