Godina 2020. mnogima je bila teška, a onima koji su izgubili voljene, najteža u životu. I Aco Pejović se susreo s bolnim gubicima. Zbog toga, kako kaže, želi da je potpuno izbriše iz sećanja.

"To najbolje znaju oni koji su gubili najdraže. Ja sam prošlu godinu zaboravio i precrtao u svom životu. Sad sam skoro slavio rođendan i rekao sam da slavim onaj od prošle godine jer prošlu godinu ne računam. To je godina koja je apsolutno izbrisana iz mog sećanja i trudiću se da je zaboravim za sva vremena. Gubitak, to znaju oni koji su gubili najdraže, kao što sam ja majku i jednog od najboljih drugova, to su stvari koje svakog od nas čekaju. Nažalost, to je sve sastavni deo života", rekao je Aco Pejović, koji je utehu pronašao kraj supruge Biljane i ćerki Magdalene, Marije i Ive. S porodicom će provesti i Uskrs.

"Vaskrs ću provesti kao i svih ovih godina u krugu svoje porodice. Svake godine odlazim u svoj rodni kraj, u Prijepolje i tamo ću biti tri, četiri dana. Budem par dana sa porodicom i onda se vraćam u Beograd svojoj kući", rekao je pevač za Srbija danas i otkrio kako izgledaju praznici u njihovom domu.

"Mi postimo, videćemo da li ćemo se pričestiti u subotu uveče kad počinje liturgija ili sutradan kad je malo veća gužva. Uglavnom od običaja to je pričešćivanje, kucanje jajima i porodični ručak kada smo svi na okupu", rekao je Pejović.

Izvor: Lepa&Srećna