Aco Pejović je ponovo zaražen korona virusom, a ova vest je mnoge zabrinula jer je poznato da je pevač već jednom preležao kovid.

Međutim, sad se oglasio kratkom izjavom i objasnio da je test na koronu uradio iz čiste predostrožnosti, jer je nakon kratke turneje po Americi osetio simptome prehlade.

"Test je pokazao da sam pozitivan na ovaj virus", izjavio je Aco. "Na sreću, kako sam po savetu svojih prijatelja lekara vakcinisan i trećom dozom, imam blažu kliničku sliku ove bolesti. Za nedelju dana izlazim iz izolacije, vraćam se svojim svakodnevnim životnim aktivnostima, ali i profesionalnom radu.

Najviše se radujem nastupu za doček Nove godine u Beogradu, koji smo rasprodali još polovinom novembra. Dobro mi došli svi", kazao je Pejović. I tokom prve infekcije, pevač je imao lake simptome, tada je izjavio da mu je samo nekoliko dana bilo loše. Prema njegovim rečima, i dalje se čuvao a i vakcinisao što se pokazalo kao izuzetno korisno.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna