Pevač Aco Pejović je već 26 godina srećan sa suprugom Biljanom, a iako je u brak stupio mlad, nikada se nije pokajao. Životnom srećom smatra to što je pronašao srodnu dušu.

"Ako odabereš kretena, život ti je pakao, ali ako nađeš nekog normalnog, možeš da napreduješ. Pored svoje supruge sam stasao u svakom smislu. Porodica mi je apsolutno na prvom mestu. Biljana je moj najveći oslonac i najbolje me razume. Uz nju sam uspeo da ostanem normalan i stvorim zdravu porodicu. Ponosan sam na suprugu, koja je uz brigu o kući i podizanje dece uspela i da izgradi karijeru. Ona je pored mene završila fakultet, magistrirala i doktorirala",  rekao je jednom prilikom Aco koji ima tri ćerke. Iako mnogi brakovi teško odolevaju izazovima, pa je razvod, nažalost, sve češća opcija pevač o tome ne razmišlja.

"Toga neće biti dok sam pri ovoj pameti. Imam divan brak i divnu ženu, ne razmišljam o tome... pu pu, da se pomerim s mesta!", rekao je za "Blic" pevač svojevremeno. Njihov odnos je zasnovan na međusobnom poverenju i poštovanju, pa se zato supruga Biljana ne uzrujava previše kad mu se udvaraju pripadnice lepšeg pola, ali jednu stvar ipak ne može da prihvati.

"Supruga nikako nije podnosila moje boemske večeri. Po deset dana nije pričala sa mnom, pa se onda smiri. To je borba sve dok ona ne popusti.",  priča Pejović za "Hit" i dodaje da u tim situacijama daje sve od sebe da se pomire.

"Tada ne pomaže ni cveće, ni pokloni! Moram nekim dobrim forama da je odobrovoljim", rekao je pevač.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna