Ne prestaje da se priča o onome što je Pike uradio Šakiri nakon deset godina ljubavi. To što ju je ostavio je samo "trešnja na šlagu", a ono što je činio dok je pevačica mislila da su skladan par, zgrozilo je mnoge. Svoju devojku Klaru Čiu Martidovodio je u njihov porodični dom, a njena strast ka slatkišima je odala da je Pike neveran.

Naime, Šakirala je primetila da je neko pojeo džem koji je u kući samo ona jela i Pandorina kutija se otvorila. Pevačici nije bilo lako da se pomiri sa činjenicom da ju je fudbaler zamenio sa 22 godine mlađom, ali kada se dozvala sebi nakon prvobitnog šoka, svoj bol je opevala u pesmi koja je postala meha hit

Javnost je već zauzela stranu i većina je na Šakirinoj strani,  a Pike je za kratko vreme postao omražena osoba. Zato i internetom kruži snimak slavnog fudbalera kako na tribinama, vidno posramljen, sluša pesmu "Van tvoje lige". Ostali su pevali, čuli su se i zvižduci, glasan smeh, a Pike je pio sok i pokušavao da sakrije koliko mu je neprijatno.

Kako je to izgledalo pogledajte u video snimku ispod.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna