Katarina Žutić uživa u boravku na selu, daleko od gradske gužve, a tamo se bavi baštovanstvom i uživa u prirodi i svežem vazduhu.

"Mi se tamo preselimo u proleće i provodimo sve vreme. Sadim cveće, pomalo baštu, ima nečeg veoma uzbudljivog u posmatranju prirode kako se budi iz zimskog sna, radujem se tom trenutku kad se odselimo tamo. Ali se radujem i zimi koju ću provesti u lepim poslovima koji su preda mnom. Mene ispunjava priroda i zelenilo, volim životinje i sve to je za mene, gradsko dete, nekako egzotično. A i zdravo je biti u prirodi na čistom vazduhu", ispričala je glumica za "Blic".

Katarina smatra da bi njena karijera imala lakši put da joj majka nije slavna glumica Svetlana Ceca Bojković.

Svetlana Bojković o ćerkinoj borbi za potomstvo
ATA / Antonio Ahel 

"Ona je moja majka i uticala je na moj razvoj i na to kakva sam danas osoba. Mislim da sve majke utiču na svoju decu. Moja majka je uspešna u ovom poslu i trebalo je puno da dokazujem da nisam samo lepa i glupa, nego i dostojna toga da se bavim istim poslom. Sada mi izgleda da bi moja karijera bila manje trnovita da mi majka nije bila iz ovog posla, ali opet, ja imam najdobronamernijeg kritičara na generalnim probama, a to je neprocenjiva vrednost", iskrena je Kaja.

Rođendanski broj magazina Lepa i srećna
Strahinja Aćimović 

Glumica je tokom pandemije korona virusa počela da se bavi slikarstvom, a nedavno je imala i prvu samostalnu izložbu u Galeriji Doma kulture Srbobran. Katarina planira da se ovim hobijem bavi i u budućnosti, kao i da otvori Jutjub kanal posvećen slikarstvu.

"Neki dalji plan mi je da napravim i jutjub kanal vezan za slikanje, na kome bih, kad steknem dovoljno znanja, mogla druge da uputim u tu vrstu meditativne relaksacije", zaključila je ona za pomenuti medij.

Još fotografija Katarine Žutić pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Miroslav Milić Nemanja Aćimović i Katarina Žutić imaju neobičnu ljubavnu priču

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna