Šakirina nova pesma koju je posvetila bivšem Žeraru Pikeu postala je mega hit. Pevačica je jasno stavila do znanja šta misli o njegovoj novoj izabranici Klari Čiji, i poručila da je za zamenio "Ferari" za "Tvinga". Fudbalski as joj je uzvratio tako što je kupio baš Tvinga u kom se ponosno vozika, ali čini se da sve manje ima živaca za smišljene provokacije.

Fudbaleru je sada zasmetala objava španskog novinara Jordija Martina koji je otvoreno podržao Šakiru.

"Moj najbolji prijatelj me gleda", napisao je Jordi na Tviteru i objavio skrinšot Instagram storija na kojima je delio svoje članke o Žeraru i Šakiri, na kojima se vidi kako je Pike pregledao sve njegove objave.

"Ostavi drogu. Kokain je jako nezgodan", poručio mu je Pike u komentaru, a novinar mu je žestoko odgovorio.

"Ja te ne označim i ti reaguješ. Stalno gledaš moje priče, pola sveta te mrzi. Možda postoji nešto što te brine i ne želiš da to izađe na videlo? Hoće li tvoja nova devojka isto da dobije rogove", napisao je novinar, ali je ubrzo obrisao komentar.

profimedia-0723048329.jpg
Profimedia 

Raspravi su se ubrzo priključili i drugi korisnici Tvitera.

"Kako te nije sramota? Šakira je zbog tebe stavila karijeru na čekanje, a ovako joj vraćaš";"Glumi da ga baš briga, a ovako se razotkrio", "Ti si običan gubitnik", " Sigurno si zamrzeo ljubavnicu jer te podseća na razorenu porodicu", samo su neki od komentara namenjeni Pikeu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna