Kad je Šakira objavila pesmu posvećenu bivšem mužu Žeraru Pikeu, niko nije ni slutio kakve će sve posledice ona izazvati. Prvo je ostvarila izvanrednu gledanost na Jutjubu i svim drugim platformama.

Onda su brzinski reagovali brendovi koje spominje u stihovima kao što su "menjao si `ferari` za `tvingo`, a `roleks` za `kasio`". Žene širom sveta su oduševljene tekstom pesme i ona se širi na svim društvenim mrežama. Izgleda da je imala i katastrofalne posledice za Klaru Čiju.

Devojka s kojom je Pike prevario Šakiru postala je, preko noći, glavna tema medija širom sveta. Lepa pevačica je navikla na publicitet, kako pozitivan tako i negativan, pa čak ni njoj nije bilo lako da se nosi sa čitavom ovom situacijom.

pike i sakira.jpg
Youtube / Bizzarap, Instagram / 3gerardpique 

Međutim, aktuelna Pikeova partnerka Klara je upala u pravi medijski uragan i teško joj je da podnese toliku pažnju javnosti. Kako je juče opisao jedan španski novinar, ona ne izlazi iz roditeljske kuće već osam dana.

"Nije lako devojci koja ima samo 23 godine da njome ispiraju usta cela Španija i čitav svet", kaže Saul Ortiz. "To ostavlja strašne posledice na nju, morala je da potraži stručnu pomoć."

Klara čak radi od kuće, nikuda ne izlazi, a čak je angažovano i profesionalno obezbeđenje koje je čuva. Drugim rečima, njen život se pretvorio u pravu noćnu moru. Ovakav rasplet Pike nije mogao da očekuje ni u najgorim snovima.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna