U današnjem vremenu su mnoge stvari tolerišu, ali preljuba ne. Dokaz je i Žerar Pike koji je zbog onoga što je uradio svojoj nevenčanoj supruzi Šakiri na meti kritika. Naime, fudbalski as je uplovio u aferu sa 23- godišnjom studentkinjom Klarom Čijom, a mnoge je šokiralo što je njihova veza trajala mesecima. Pike ju je dovodio u porodični dom dok je Šakirala bila na putu, a kada se za preljubu saznalo, fudbaler je napustio pevačicu.

Ona nije krila koliko je bila pogođena njegovom odlukom da ode, a kada se oporavila od prvobitnog šoka rešila je da mu se osveti - i to pesmom koja je za kratko vreme postala hit. Neki tvrde da je ova pesma izazvala trzavice u Pikeovoj novoj vezi, i da mu je sve teže da se nosi sa pritiskom.

"Nema šanse da opstanu. Ta veza je osuđena na propast. Svi su čuli i znaju što su uradili Šakiri, to će ih proganjati večno i pitanje je vremena kad će priznati da je gotovo"; "Ne gradi se sreća na tuđim suzama", samo su neki od komentara na  društvenim mrežama. Ipak, španska Lorena Vaskez koja je već komentarisala poznati par, kada je istakla da Pikeovi prijatelji nisu voleli Šakiru, tvrdi da fudbaler uživa u ljubavi.

"Ljubili su se, grlili, mazili se u javnosti i tako pokazali da njegova veza jača iz dana u dan", rekla je novinarka i istakla da razume zašto je Šakira u pesmi isprozivala bivšeg i njegovu devojku.

"Tražiti od Šakire da poštuje osobu s kojom ju je Pike prevario je komplikovano", kaže ona.

Šakira o novoj ljubavi
Profimedia 

Godine 2012. Šakira i Pike dobili su starijeg sina Milana, a 2015. i mlađeg Sašu. Popularni par 12 godina je proveo u vanbračnoj zajednici.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna