Šakiranije lako podnela to što ju je Žerar Pike sa kojim je bila u ljubavi punih 12 godina ostavio zbog druge. Fudbaler je uplovio u vezu sa Klarom Čijaom, studentkinjom koja je deo njegovog tima za odnose sa javnošću, a njihova veza traje daleko duže nego što je popularna Kolumbijka slutila.

Kada je u javnost isplivao video snimak na kom se videlo da je Pike svoju mlađanu devojku dovodio u njihov porodični dom dok pevačice nije bilo kod kuće, rešila je da mu kaže šta ima. Kao svaki pravi umetnik bol je pretočila  u pesmu, koja je postala hit za jako kratko vreme.

"Zamenio si Ferari za Tvingo, Roleks za Kasio

Mislio si da ćeš me povrediti, ali ja sam se vratila još jača

Žene više ne plaču, žene naplaćuju.." - samo je deo stihova numere "Shakira Bzrp Music Sessions 53" za koju obožavaoci misle da je Šakirina poruka za Pikea.

Fudbaler se oglasio na Tviteru emotikonima koji asociraju na cirkus što jasno govori šta on misli o novoj pesmi svoje bivše drage. Ipak, u komentarima nisu bili blagonakloni prema njemu, pa su mu poručili da nikada neće pronaći ženu poput Šakire.

Pevačica i fudbaler su uspeli da nađu zajednički jezik oko starateljstva nad sinovima. Španski mediji prenose da je Pike popustio, pa će Milan i Saša od početka 2023. godine živeti sa Šakirom u Majamiju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna