Žerar Pike je definitivno krenuo dalje. Šakira je za njega u emotivnom smislu prošlost, a ljubav sa 23-godišnkom Klarom Čijaom cveta. Kolumbijska pevačica je nekako uspela da prihvati da se njen bivši sa novom devojkom zajedno pojavljuje u javnosti i da je njihova veza, čini se, ozbiljna, ali potpuno ju je razorilo snimak iz avgusta 2021. godine koji je sada isplivao u javnost. Naime, fudbaler je dao "zoom" intervju iz udobnosti svog doma u kom je tada živeo sa pevačicom i sinovima a u pozadini se videla njegova mlađana devojka.

Šakira koja je teško podnela kraj ljubavi sa fudbalerom bila je potpuno razorena kada je videla snimak koji je nastao dok je ona bila u inostranstvu sa decom, i dok je smatrala da su još uvek srećni zajedno. Snimak je šokirao i one koji su podržavali Pikea u odluci da se bori za svoju ljubav, a svi su mu zamerili što je ljubavnicu dovodio u porodični dom.

"Šakira je često putovala, a on je dovodio Klaru. Bila je u šoku nakon što je saznala da je varao mnogo duže nego što je u početku mislila", kazao je izvor.

"Bila sam tiha jer sam pokušavala sve da prihvatim. Da, teško je govoriti o tome, pogotovo zato što još uvek kroz to prolazim i zato što sam javna osoba i naša razdvojenost nije kao obična razdvojenost. Teško je, ne samo meni nego i mojoj deci. Neverovatno teško. Pokušavam da zaštitim decu", rekla je nedavno Šakira.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna