Olji Karleuši su lekari dijagnostikovali tromb, a potom i emboliju pluća, zbog čega je neko vreme provela u bolnici. U narednom periodu oporavljaće se na moru.

"Sada već moram da se vratim normalnom žvotu, ali pravim jednu pauzu od dva meseca koju ću provesti na moru. Mimo posla, umem da uživam i to uvek leti, tokom perioda kada pevači najviše rade ja volim da provodim vreme sa porodicom. Međutim, da bih od septembra mogla normalno da radim i objavim pesmu nakon tri godine, moram lepo da odmorim", rekla je pevačica za "Grand online".

Olja se prisetila simptoma koje je osećala, a koji su joj bili "alarm" za posetu lekaru.

"Dobila sam bol u listu leve noge i nisam znala da sam imala tromb u nozi koji se otkačio, i dobila sam emboliju pluća. Ono na šta sam ja ukazivala ljudima je to da sam imala samo bol u listu, kao početak nekog grča, a posle četiri ili pet dana dobila sam spazam, nemogućnost disanja, stezanje u grudima i kratak dah. To je bila kulminacija da odem u bolnicu gde su me i zadržali. Velika je stvar kada imamo tu mogućnost da nam bol pošalje znak. Ipak imamo puno slučajeva gde ljudi od takvih stvari ne ostaju živi, samo zato što nisu imali nikakav znak", objasnila je pevačica.

Olja Karleuša imala emboliju pluća
Printscreen / Kurir tv 

Kako je navela, trudila se da tokom boravka u bolnici bude optimistična i nije dozvoljavala da je članovi porodice vide tužnu.

"Ne postoji čovek koji je imun u situaciji koja može da se završi kobno po tebe, pogotovo kada imaš dete. Inače sam neizlečivi optimista, a kao mala sam zacrtala sebi da ću živeti oko 92 godine i to srećna, zadovoljna i pokretna. Dok sam ležala u bolnici više sam ja tešila moju porodicu i familiju nego oni mene. Imala sam razmišljanja koja nisu preterano vedra, ali nisam plakala", zaključila je Olja.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna