Zbog mode radikalnih estetskih zahvata obično žene ugrađuju silikonske grudi, povećavaju usne filerima ili operišu kapke kako bi imali "mačkaste" oči. Međutim, i intervencije na zubima su sve modernije, a javne ličnosti često prednjače birajući neprirodne bele nijanse za svoj osmeh.

Tako je uradila i Nikolija Jovanović, a onda ipak poželela prirodniju varijantu.

"Pre par godina sam stavila bisernobele zube, a onda sam se pokajala i zamenila ih za keramičke vinire koji su najsličniji mojim zubima i boji donjih koji su prirodni", ispričala je ćerka Vesne Zmijanac. "I ne planiram njih da radim dokle god je moguće.

S godinama sam shvatila da što prirodnije to lepše! I nažalost naučila sam se ispravljajući “krive drine” i nakon preterivanja u ranoj mladosti", objasnila je Nikolija za Informer.

Njen savet mladim devojkama je da ne zloupotrebljavaju estetske zahvate i ne prate trendove, jer su oni prolazni.

Viniri, odnosno fasete mogu da izgledaju vrlo prirodno, ali treba odabrati adekvatnu boju. Za njih je potrebno minimalno brušenje zuba, a nekad je to moguće u potpunosti izbeći. Da bi bila moguća primena ovog metoda ulepšavanja osmeha, potrebno je da zagrižaj bude pravilan i da na zubima ne postoje velike plombe.

Viniri mogu biti kompozitni i keramički, prvi koštaju između 5000 i 9000 dinara, dok je drugima cena oko 25.000 dinara. Pretpostavlja se da je Nikolija uradila osam zuba u gornjoj vilici pa je računica jasna.

Inače, pevačicu i njene savete prate mnogi, a evo kako izgleda na Instagramu gde je okupila više od pola miliona pratilaca!

Instagram / nikolijaofficial Pevačica se podvrgla raznim estetskim zahvatima.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna