Šarmantna Miljana Gavrilović pre četiri godine rodila je naslednicu Mionu, a pre dve godine joj je podarila i brata Vukadina. Suprug Miloš joj je velika pomoć i podrška, pa se Miljana uveliko vratila glumačkim angažmanima.

"Deca su porasla, pa je sve mnogo lakše, a i ja sam se vratila poslu. Imam prilično bogat pozorišni raspored, snimila sam i film i seriju. Moram priznati da sam imala dosta sreće sa sinom i ćerkom u njihovom najranijem uzrastu. Lepo su spavali, nisu ih mučili grčevi, nisu plakali dok su im rasli zubići, sve je nekako prošlo bezbolno. Kada je Vukadin malo ojačao, počela sam da razmišljam o povratku na scenu. Miloš je informatičar, i pošto ima stalni posao i fiksno radno vreme, uglavnom je zauzet pre podne, dok ja imam obaveze kasnije. Samim tim odlično se dopunjujemo", ispričala je Miljana za magazin "Hello".

Glumica kaže da ona i suprug povremeno imaju pomoć njegove majke, ali i kada pomoći nema Miljani to ne pada teško, jer uživa da brine o deci i o porodičnom domu.

"Ponekad nam dođe njegova mama iz Leskovca da nas malo odmeni, ali uglavnom sve radimo sami. Ja istinski uživam da brinem o deci i kući, svakodnevno kuvam ručak. Kada me pitaju kako sve stižem, tim pre što deca ne idu u vrtić, ne znam šta da odgovorim. Meni ništa ne predstavlja opterećenje. Mislim da je to samo pristup životu: ako smatraš da će ti biti lako - biće, ako se stalno na nešto žališ - problemi će se nizati", iskrena je Miljana, koja je srećna što se njeni naslednici međusobno dobro slažu.

"Između dece je dve godine razlike, što je dovoljno da mogu da se igraju zajedno. Istina, nekad se slažu kao pas i mačka, ali uglavnom su u ljubavi. (smeh) Miona je divna devojčica, plemenita, razumna, strpljiva, pa ume i da popusti bratu koji je vrlo živahan. Preko dana se zaigraju i po nekoliko sati, što meni ostavlja mogućnost da završim obaveze", zaključila je glumica. 

Još fotografija Miljane Gavrilović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/miljana.gavrilovic Miljana Gavrilović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna