Crkveno venčanje Alekse Balaševića i Nikoline obavljeno je u Hramu Svetog Save na Vračaru, a venčao ih je patrijarh Porfirije, poglavar Srpske pravoslavne crkve.

Na fotografijma koje su se pojavile može se videti da je Aleksa na venčanju nosio hadžijsku odoru s izvezenom ribom, koja predstavlja najraniji simbol hrišćanstva, a njegovo odelo je, kako prenose domaći mediji, blagosiljano u Izraelu 2021. godine.

Njegova supruga Nikolina, koja je u drugom stanju, na sebi je imala dugačku belu haljinu dugih rukava, bele cipele sa srebrnim cirkonima, a na glavi je nosila maramu.

Aleksa i Nikolina su, inače, nedavno saznali pol bebe i obelodanili da će dobiti ćerku.

Podsetimo, Balaševićev sin Nikolinu je zaprosio u Izraelu, za šta je pola godine čekao dozvolu.

On je svojevremeno opisao i koliko ga je Nikolina promenila.

"Dok nju nisam upoznao, nisam bio toliko duhovno stabilan. Mislio sam da je dovoljno što imam grčko ime, što je moj pradeda slavio za vreme komunizma otvorenih prozora i što se pomolim pred spavanje. Postio sam danima, ali posle mamurluka. Radio sam stvari koje nisam smeo. Sve se promenilo kad sam sreo Nikanu. Bila je nevina, preobrazovana, postila je, pomagala starijima, umivala se na praznik Cveti i nije pila alkohol. Nije imala neprijatelje. Tada sam počeo da se osećam još jačim, jer pored sebe imam osobu koja sa mnom ide u borbu, na hodočašće i nemirnu Palestinu, ali i na Bahame", objasnio je jednom prilikom Balašević.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna