Aleksina verenica Nikolina je trudna, a lepe vesti potvrdila je Aleksina majka Olivera Balašević.

Ona već ima dve unuke koje joj je podarila ćerka Jovana, a kako je sada navela, unuče se, kako tvrdi, voli više od deteta.

"Pre devet godina sam videla da se unuče voli više od svog deteta. To je bio dodir svile", rekla je Olivera Balašević, prenosi "Kurir".

Nakon toga, Aleksa je otkrio i pol bebe, te obelodanio da će on i njegova verenica Nikolina dobiti ćerku.

Podsetimo, Aleksa Balašević je izabranicu Nikolinu verio u Izraelu krajem 2019. godine.

Aleksa je tokom veridbe nosio bež pantalone i belu košulju, dok je Nikolina bila u plavo-beloj kombinaciji, sa maramom na glavi.

undefined
Youtube / Printscreen / Megdan Fight 

Njih dvoje su sve vreme bili nasmejani, a kako je Aleksa ispričao, blagoslov da se vere baš na ovom mestu je šest meseci čekao od Jerusalimske patrijaršije.

"Šest meseci sam čekao blagoslov Jerusalimske patrijaršije i u Nazaretu, u manastiru Nikolaja mučenika, zaručio nas je episkop Romanos, i to baš na Svetu Petku. Čekao sam dugo taj blagoslov, bio sam na hodočašću i molio se za jedan ovako lep događaj. Zaručenje je obavljeno i od tada nosim prsten. Sada čekamo blagoslov za samo venčanje, odnosno bračnu tajnu. Voleo bih da crkveno venčanje bude isto u Svetoj zemlji. Ljudima u današnjem vremenu ovo je možda neobično, pošto se danas sve manje i manje venčava i u crkvi", ispričao je Aleksa Balašević tada za magazin "Gloria".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna