Đorđe Balašević danas bi proslavio svoj 68. rođendan. Dan koji je u porodici velikog umetnika uvek bio ispunjen srećom, danas je veoma tužan za suprugu Oliveru, ćerke Jovanu i Jelenu i sina Aleksu.

Đoletov sin je očev rođendan obeležio i na Instagramu emotivnim rečima i njihovom zajedničkom fotografijom, koja je nastala na jednoj od pređašnjih proslava.

"Kao što si rekao, život počne sa jednom svećom na torti, a završi sa jednom svećom bez torte. Život je ona crta između nekih nama bitnih brojeva i datuma, a večnost su one tri tačkice koje malo ko dopiše... Između ostalog ti si ih dopisao, odavno. Čisto da te podsetim na tvoj rođendan", napisao je Aleksa.

djordje balasevic rodjendan
Instagram/megdan.fighting 

Aleksa je nadavno istakao da je, uprkos tome što je njegov otac preminuo, on zauvek s njima.

"Ja nikad nisam ostao bez oca. Naopako. Kad je moj otac u pitanju, ne postoji mesta za tugu, žalost, pa ni smrt. Mnogi to ne razumeju, ali ne mogu da im dočaram. To je neki osećaj koji zaista sam sebi ne mogu da opišem. Bogu hvala pa je tako", setno je rekao naslednik legendarnog pevača Đorđa Balaševića. 

Đorđe Balašević preminuo je 19. februara u bolnici u Novom Sadu. Vest da je napustio ovaj svet, rastužila je građane širom regiona. Sahranjen je na Gradskom groblju u krugu najbliže porodice.

 Izvor: Lepa&Srećna