Glumac Milorad Mandić Manda preminuo je 15. juna 2016. godine, na sceni tokom premijere dečje predstave "Petar Pan" pozorišta "Boško Buha". Njegov rođeni brat Nenad ne miri se sa ovim gubitkom i ističe da mu je smrt brata izazvala neopisivu bol.

"Od 3. maja, kada je njegov rođendan, pa sve do kraja juna, počinje neopisiv period nedostajanja. On meni nedostaje svakog dana, poslednjih šest godina, ali ovaj period...Tada je bol neopisiva" , kaže Nenad i ističe da mu je Manda bio kao otac. 

"Nama je otac umro 1987. godine. Tada sam imao samo 16 godina i on je preuzeo kompletnu brigu o meni. Prve ljubavi, zaljubljivanja, prva pljuga - on je uvek bio svedok svemu tome. Delili smo svaki momenat. I onda ti neko to oduzme i toga više nikada nema. Ajde ćao, kraj! Najgore je kada ostaneš bez oca, pa majke, a onda i bez brata koji je bio tvoja zvezda vodilja. Plakali smo zajedno, pričali o svemu. Ja ni sa kim nisam mogao da pričam kao sa njim, otvoreno, bez rukavica i skrivanja emocija. Sve karte na sto - pa kako bude. Ali hoće i Bog da njemu bude fino, pa ga je uzeo",  rekao je za "Informer" Nenad koji često odlazi bratu na grob.

"To je mnogo više od nedostajanja. Sve što sam izgubio nakon što je umro, pokušavam da nadomestim odlaskom na njegovo groblje. Volim da odem sam, da se ispričam sa njim nasamo kao što smo to umeli za života da radimo. Zapalim cigaretu i njemu i meni, ispričam se o nekim životnim stvarima i onda idemo dalje", kaže Nenad.

Mandina supruga Anja nedavno je ispričala šta se dogodilo kada je glumac preminuo na sceni.

Bolna ispovest Mandinog brata
Youtube/Printscreen/K1 

"Na samom početku Manda je sa tog broda na kome glumi Kapetana Kuku, pao. Kad se to desilo, prvo sam pomislila, pogledaj sad je smislio da kobajagi padne u vodu, međutim on je dugo ostao u tom položaju. Posumnjala sam da nešto nije u redu. To su bile sekunde koje su izgledale kao večnost", ispričala je Anja koja je očima tražila nečiji pogled koji bi joj potvrdio da je njen suprug dobro.

"Okrenula sam glavu, bilo je dosta kolega. Bila je i Boba Mićalović sa decom, i kako sam okrenula glavu, jer se čuo smeh dece, i videla sam njen zbunjeni pogled i to je bio znak da nešto nije u redu. Iz prvog reda sam naskočila na scenu, ne znam kako. Samo sam želela da mu vidim oči zatvorene, da je pao u nesvest. Međutim, njemu su oči bile otvorene, po tome sam videla da nešto nije u redu. Šta se racionalno posle toga dešavalo, ja se ne sećam", rekla je Anja za emisiju “Preživeli” na televiziji K1 i dodala:

"Pažnja mi je bila podeljena na činjenicu da mi je dete u publici, da je sve videlo i da navlače zavesu kako bi se ispraznila sala. Nema vazduha, pojavio se lekar koji pokušava da pomogne, hitna pomoć. Kolege mu daju veštačko disanje i sad sam ja malo naskočila da pomognem, i vidim Andriju koji stoji u šoku, rekla sam mu nemoj ništa da brineš, sve će biti u redu, ti idi pojedi neki sladoled ja ću da dođem", rekla je Anja.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna