Nakon skandaloznih optužbi o seksualnom zlostavljanju maloletnica, glumac Džejms Franko se povukao iz javnosti. Ipak, paparaci ga povremeno uslikaju sa 15 godina mlađom devojkom Izabel Pakzad. Tako je bilo i ovoga puta, par je uživao na bazenu, a posebnu pažnju privlačila atraktivna Izabel, koja je u oskudnom bikiniju pokazala savršenu liniju.

Iako su u vezi od novembra 2017. godine, par čuva svoju privatnost, i o ljubavi ne govore baš ništa za medije. Veruje se da se glumac odlučio na ovu medijsku ilegalu kako bi se zaboravio skandal koji je u pitanje doveo njegov ugled.

Džejms je krajem 2019. godine suočen s ozbiljnim optužbama za nedolično ponašanje prema ženama. U tužbi koje su podigle dve žene u Los Anđelesu tvrdi se kako je njegova nekadašnja glumačka škola omogućavala Franku i njegovim saradnicima da maltretiraju žene.

Nije poznato kako je Džejms upoznao svoju sadašnju devojku, a mnogi pretpostavljaju da je i ona bila jedna od polaznica u njegovoj školi glume.

Džejms je jednom prilikom otkrio kako je prevario svaku devojku pre Izabel, a kako ona izgleda pogledajte u galeriji ispod:

Profimedia Džejms Franko i njegova 15 godina mlađa devojka Izabel Pakzad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna