Bredli Kuper jedan je od najcenjenijih glumaca današnjice, a kroz dugogodišnju karijeru susretao se sa različitim izazovima. Dok se kao mlad glumac probijao glumeći na televiziji i priželjkujući male filmske uloge, "navukao" se na sredstva protiv bolova i alkohol. Žarko je želeo da uspe i nije mogao da se suoči sa razočaranjima koja nosi glumačka profesija.

"Imao sam sreću da se to dogodilo kad sam imao 29 godina. Mislio sam da sam uspeo kad sam dobio reklamu za ‘Wendy's‘. Kada sam se preselio u Los Anđeles zbog serije ‘Alias‘, osećao sam se kao da sam se vratio u srednju školu - nisam mogao da uđem ni u jedan klub, nijedna devojka nije htela da me pogleda. Bio sam totalno depresivan", priznao je glumac u podcastu "Smartless" i otkrio da je njegova zavisnost od alkohola i droge započela pre nego što je stekao svetsku slavu s filmom "Mamurluk".

"Tako je bilo, zapravo, sve do ‘Mamurluka‘. Imao sam 36 godina kada sam radio ‘Mamurluk‘ tako da sam morao da prođem kroz sve te stvari pre nego što je slava uopšte ušla u moj život na svakodnevnom nivou",  rekao je glumac i otkrio da je prelomni trenutak za njega bio kada je kolega Vil Arnet došao kod njega kući  jer bio zabrinut što nije prošetao pse.

"Tada sam prvi put shvatio da imam problem s drogom i alkoholom. To mi je Vil rekao, nikad to neću zaboraviti. To mi je promenilo ceo život. Definitivno sam napravio velike pomake od 29. do 34. godine. Onda sam barem mogao da stanem ispred nekoga da slušam i pričam", rekao je glumac koji od 2004. godine trezan.

Bredli je veoma teško podneo smrt oca za koga je bio jako vezan.

 "Hteo sam da budem isti kao tata. Kad mi je bilo osam godina, u školu sam išao u odelu i s aktovkom", prisetio se glumac, koji danas na lančiću oko vrata nosi očev venčani prsten.

Otac Čarls umro je 2011. od raka pluća, doslovno sinu na rukama.

"U tom trenutku sve se promenilo. U trenutku. Bila je to nova stvarnost za mene, sasvim novi svet",  rekao je posle Kuper.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna