Anja Mandić pre šest godina doživela je da svojim očima gleda kako joj voljeni suprug zauvek odlazi. Kada je tog 15. juna 2016. godine čuveni Manda izašao da još jednom odigra predstavu, nije ni slutio da će to biti poslednji put.

Premijera dečje predstave "Petar Pan" pozorišta "Boško Buha" okončana je pre vremena, kada je Kapetan Kuka pao na sceni.

 Mnogi su pomislili da je sve deo scenarija. U publici je bila i Mandina supruga Anja sa njihovim sinom Andrijom. Ona je o ovoj tragediji govorila veoma retko, a danas je svesna činjenica da je imala privileguju da deli život sa dobrim čovekom.

Mnogi umetnici kažu da bi voleli život da završe na sceni - Miloradu Mandiću Mandi to se i dogodilo

"Milorad je bio glumac velike transformacije, koji je umeo jednako vešto da kreira likove i u dramskim i u komičnim ulogama. Zaista mislim da bi mogao da se nađe u svim podelama. Toliko je kvalitetnih serija i filmova izašlo da ponekad čak i zamišljam kako bi on nešto odigrao. Verujem da bi rado sarađivao i sa mladim i sa već afirmisanim kolegama. Strašno je voleo svoj posao, a i ime mu Milorad. Milo mu je bilo da radi, i upošljavao se čak i onda kad je mogao da se odmara",  kaže u intervjuu za "Gloriju" Anja i ističe da bi neke stvari danas sigurno Mandi smetale.

"Nervirao bi ga sigurno deo stvarnosti gde su idoli deci isključivo ljudi sa društvenih mreža i jutjuberi. I ta instant popularnost gde se neke vrednosti namerno, imam utisak, gube i devalviraju, a onda bi jurio da svojim angažmanom da primer da može i drugačije. Ne bi podneo karantin, sigurna sam, da mora da je u mestu, krečio bi zgradu ili bi smislio neku akciju da se oseti korisnim. Ali zato bi se i te kako snašao u prepoznavanju dobrog glumačkog zadatka. Tad ne bi ni spavao", kaže Anja i naglašava da njihov sin Andrija podseća na oca.

"Rekla bih da ima dosta Miloradovih osobina. Ume vrlo dobro da sluša sagovornika, mnogo se raduje tuđem uspehu i šali na svoj račun. I naravno sad je u fazi danekad voli da govorim o njemu, a nekad ne. Uvek me zasmejava ako oseti da sam napeta. I zna da podrži i pohvali svoje bliske", iskrena je glumica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna