Sandra Meljničenko od 2005. godine je u braku sa ruskim milijarderom Andrejem Meljničenkom, sa kojim ima dvoje dece, a jedan od svedoka njihove ljubavi je njen prijatelj i nekadašnji menadžer Milan Vrbić Vrba. 

"Sandra stvarno voli Andreja, novac je nikada nije zanimao. Kada ga je upoznala, već je odlično zarađivala od modelinga i pevanja, pa joj njegovo bogatstvo nije ništa značilo. Najbitnije joj je bilo da bude srećna, a sreću je pronašla pored Andreja! Njega bi svaka žena poželela... Rođen je u radničkoj porodici, sve je stekao sam, a i Sandra je krenula od nule. Njih vezuje ogromna ljubav! Najbitnije im je da sačuvaju porodicu, sin i ćerka su im centar sveta. Sandra je baš vezana za majku i svekrvu, koje su stalno kod nje", ispričao je Milan za "Informer" i dodao:

"Veliki novac je velika odgovornost. U njihovim firmama je zaposleno maltene milion ljudi. Uz to, Sandra se bavi i humanitarnim radom".

Sandra i Andrej Meljničenko
Profimedia 

Kompozitor i producent grupe "Models" prisetio se 1996. godine kada je upoznao Sandru, koja je danas osma najbogatija žena na svetu.

"Sandra i ja se znamo od njene 15. godine. Bila je profesionalni model, a ja sam napravio kasting kako bih izabrao članice svoje grupe. Bila je lepa, ali i harizmatična, lepo se ponašala i, što je najbitnije, bila je čovek od reči. Što kaže, to i uradi. Svako ko ju je poznavao znao je da će daleko dogurati. Kada je počela da radi, imala je honorar od 500 maraka, a sada, eto, ima milijarde", otkrio je Sandrin prijatelj i objanio zašto se ona nikada ne smeje na fotografijama:

"To joj je profesionalna deformacija. Kada modeli uče zanat, gledaju kako da najbolje ispadnu na fotografijama i pred kamerom".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna