Vest da je Sandra Meljničenko stigla na osmo mesto među najbogatijim ženama na svetu iznenadila je i one koji pažljivo prate njen životni put. Aleksandra je rođena 1977. godine u Beogradu, završila je Jedanaestu beogradsku gimnaziju, a sa 17 godina postala članica grupe Models.

U "modelsicama" su tada bili i Ivana Berendika, kao i Ivana Stamenković i Mimi Karanović. Muzička grupa je bila odskočna daska za manekensku karijeru, a Sandru je ona odvela u Italiju, Španiju, Francusku...

Tako je i upoznala svog sadašnjeg supruga, Andreja Meljničenka. Svadba je trajala tri dana, koštala je 30 miliona dolara. Od te 2005. godine, bogatstvo ruskog oligarha Meljničenka je samo raslo, a dan pred najavljene sankcije, prepisao ga je na suprugu. Njih dvoje imaju dvoje dece - ćerku Taru i sina Andrijana i oni, takođe, nisu obuhvaćeni sankcijama. 

Ivana Berendika se, takođe, udala 2005. godine, samo na Bahamima, a njen muž je isto milijarder. Biznismen Tomas Jermoluk je jedan od osnivača Gugla, a od supruge je stariji 10 godina. Njen put je bio drugačiji, jer je odlučila da ljubav prema umetnosti nadogradi studijama dizajna.

Kad je diplomirala na Univerzitetu Parsons, predstavila je i svoju prvu kolekciju nakita. Danas su joj klijentkinje poznate filmske i muzičke zvezde. Ivana i Tomas dugo nisu imali dece, a onda je srpska lepotica donela na svet blizance 2016. godine.

Jelena Jakovljević je, takođe, jedna od najbogatijih Srpkinja u svetu. To je postala udajom za šeika Bin Draija, kome je rodila četvoro dece. Ona danas vodi i brojne važne poslove i projekte. Među njima su i "Bin Drai Capital" usmeren na zdravstveni sektor, IT-Tech start up sektor i dečiji vrtić.

Sve tri su očuvale svoju lepotu, pa zavirite u galeriju slika da vidite kako izgledaju!

Profimedia, Instagram / armedelamour Udajom stigle do neviđenog luksuza.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna